Close

Mahu belajar LIVE secara online bagaimana hasilkan iklan FB Ads yang betul dan berkesan?

Bagaimana lebih 20+ usahawan gunakan ilmu dalam video training online ini untuk hasilkan iklan yang berjaya jana sales lebih RM50,000 sebulan?

"Sekarang sales RM38,000. Sebelum ini sales tak pernah cecah RM15,000 walaupun guna FB Ads"

"Kos iklan RM1,400 dan berjaya hasilkan sales RM4,071."

"Dalam masa 10 hari, sales bisnes saya hampir RM8,000+. 100% guna ilmu dalam video ads vault."

"Kos iklan cecah RM2,500. Tapi total sales bulan November cecah RM42,000."

"Spend RM15 sehari kat FB Ads, dapat 2 prospek, dan berjaya close 1 customer bernilai RM2,000+."

"Hanya promote servis design di FB Group dan Profile, dapat 3 klien yang bernilai RM1,500."

"Kos FB Ads RM150, dapat 9 whatsapp, berjaya close sales 5 customer (RM745)"

"Sales saya cecah RM5,000+ sebab saya dah dapat idea iklan FB Ads yang sesuai untuk produk saya selepas join Ads Vault."

Anda dapat lebih 10 video FB Ads untuk pelbagai jenis produk?

(Anda akan dapat 3 video dulu. Kemudian video akan ditambah secara berperingkat)

1) Akses kepada semua video tutorial FB Ads yang melibatkan penghasilan iklan secara LIVE.


2) Video-video baru akan ditambah setiap minggu (atau bulan), dan anda tak perlu bayar apa-apa.


3) Anda boleh request video yang anda mahu jika anda dapati tak ada video tutorial FB Ads, yang berkaitan dengan produk yang anda jual.


BONUS: Video akan ditambah sehingga 10 maksimum. Dan anda hanya perlu bayar untuk 1 harga saja (buat masa ini).

"Walaupun jadi ejen produk orang lain, iklan yang saya buat berjaya hasilkan sales RM70,000 dalam masa 6 bulan."

"Sekarang dah ada iklan bantu naikkan sales secara konsisten. Sales cecah RM45,000."

"Lepas belajar dari ads vault, spend RM400 (4 hari) kat FB Ads, dapat sales RM12,000."

"Tak buat like marketing pun boleh dapat sales sehingga RM4,200 dalam masa 10 hari (Kos iklan RM1,000)."

Berapa harga yang anda perlu bayar untuk akses semua video-video Ads Vault?

HARGA RM100 SAHAJA 


(AKAN NAIK TAK LAMA LAGI)


Maaf, malas nak ugut dan takutkan anda dengan mainan 'potong-potong harga' supaya anda nampak murah dan terpedaya.

"Sales cecah RM4,200 dengan nilai perbelanjaan iklan FB Ads sebanyak RM1,000 (10 hari)"

Biar betul... Kenapa murah sangat?

Harga mahal bising... Harga murah pun nak banyak tanya ke?


Hehe. Sebabnya senang saja. Ini saya terangkan dalam bentuk poin supaya anda mudah faham:


1) Panduan ini hanya sesuai untuk peniaga yang masih takut-takut dan tak tahu macam mana nak buat kempen iklan FB Ads yang betul dan berkesan.


2) Bila jual murah, ramai yang akan beli... Bila ramai beli, saya akan buat banyak duit (ho ho ho!).


3) Poin nombor dua itu gurauan semata-mata. 


Bila jual murah, saya akan dapat banyak pelanggan yang serius untuk belajar dan praktis.


4) Ini bermaksud, saya akan dapat lebih banyak bukti kejayaan bahawa tutorial FB Ads yang saya tunjukkan ini berkesan.


5) Bila dah cecah 1,000 pembeli pertama, baru saya perlahan-lahan naikkan harga kepada RM150, RM200, RM300 dan akhir sekali RM500.


Kenapa naik harga? Sebab bila makin ramai, mungkin saya sendiri tak sempat nak bantu.


Faham? Bagus. 


Sekarang tiba masanya untuk anda buat keputusan. 


Nak beli lepas harga naik, atau nak beli sekarang?

"Hanya tengok 1 video saja untuk dapat idea iklan. Kos FB Ads RM150, berjaya dapat sales RM745."

Ada 14 hari money back guarantee?

Tiada risiko. 


Jika anda sudah tonton dan cuba teknik yang kami gunakan sampai hari ini, dan masih tidak memberikan hasil yang positif, sila hubungi kami dalam masa 14 hari untuk kami refund 100% duit anda.

"Bila buat iklan cara Ads Vault, hari pertama dapat 3 sales. Dalam masa 7 hari, sales cecah RM2,500."

"Lepas guna ilmu iklan Ads Vault, sales bisnes saya berjaya capai RM65,000 sebulan."

"Dulu iklan banyak like tapi 1 sales pun tak ada. Lepas belajar buat iklan dari Ads Vault, spend RM46 sehari, sales RM490."

"Lancarkan kempen iklan selama 3 hari, spend duit FB Ads sebanyak RM300, berjaya hasilkan sales sebanyak RM1,200."

"Baru 1 minggu buat iklan guna ilmu Ads Vault, berjaya dapat sales RM250 dengan kos iklan RM50."

2 Langkah mudah untuk sahkan pembelian anda dengan harga gila ini?

- Langkah 1 -


Bayar RM100 SAHAJA ke akaun bank berikut:

 Write to Wealth Alliance Sdn Bhd - 562508515436


Emel: contact.writetowealth@gmail.com

- Langkah 2 -


Isi borang bayaran di bawah (Klik butang merah sekarang)

"Lepas repair iklan ikut ilmu Ads Vault, sales cecah RM53,000."

"Sales cecah RM400,000 setahun dan berjaya beli kereta idaman BMW 3 Series."

"Sales cecah RM900 ke RM1,500 sehari walaupun spend RM300 untuk FB Ads."

ADA MASALAH UNTUK ISI BORANG BAYARAN?

SMS / CALL / WHATSAPP kami di nombor 017 649 1442 sekarang. 

Hakcipta terpelihara Write to Wealth.