d ow

Maklumat ini ditulis khas untuk: Peniaga di Facebook yang mahu dapatkan ramai pelanggan.

Belanja saya RM40 sahaja, dan saya akan bagi anda 4 skrip jualan (dan 10 bonus skrip jualan untuk 10 bisnes berbeza) yang boleh bantu anda dapat pelanggan di Facebook.

... Jika anda gunakan skrip ini selama 60 hari berturut-turut dan langsung tak bagi kesan yang positif, hubungi kami dan anda akan dapat 100% duit anda semula.

"Iklan yang saya buat guna skrip ini membantu mendapatkan 20 private message (PM) daripada pelanggan di Facebook." - Hafiz Saari.

Assalamualaikum. Hai.

Saya Aqif Azizan.

Jika anda tak kenal saya, anda tidak perlu teruskan bacaan.

Kerana saya hanya mahu berkongsi berita baik ini kepada individu yang sudah kenal dan yakin saya boleh bantu bisnes mereka untuk menulis ayat iklan yang lebih baik.

(Buku tulisan saya bersama pakar marketing no.1 Malaysia, Dr. Azizan Osman)

(Bersama dalam pakar industri masing-masing seperti Patric Chan, Jamal Sifu FB Ads, Azizi Ali, Faisal Abdullah, Razif Yusof dan Emerilda Sani)

(Diberi peluang untuk menganjurkan seminar dan dijemput sebagai speaker jemputan untuk topik penulisan ayat iklan untuk lariskan sales bisnes)

Bagi anda yang sudah kenal, ini adalah sedikit maklumat supaya anda jelas bagaimana saya boleh bantu menulis ayat iklan untuk bisnes anda:

  1. Saya merupakan copywriting consultant yang membantu pemilik bisnes di Malaysia, Australia dan Amerika Syarikat menulis ayat iklan yang bersesuaian dengan produk atau servis yang mereka jual.
  2. Saya menulis buku marketing bersama pakar marketing no. 1 di Malaysia, iaitu Dr. Azizan Osman.
  3. Baru sahaja belajar melatih sekitar 3,000+ usahawan di Malaysia untuk mahir teknik penulisan iklan menerusi kelas-kelas anjuran Write to Wealth serta jemputan daripada organisasi lain.

BONUS untuk anda: Saya juga belajar daripada usahawan di luar negara seperti Ryan Deiss, Ed Dale, Janine Allis (Bilionair dan pengasas Boost Juice) dan ramai lagi.

Saya sendiri gunakan 4 skrip ini apabila mahu jual sesuatu di Facebook profile atau Facebook Pages.

Ini buktinya.

Hasilnya? Saya ada beritahu dalam ebook supaya anda lebih bermotivasi dan yakin untuk menggunakannya secepat mungkin.

"Proses close sale lebih mudah selepas gunakan skrip ini. 20 yang bertanya, 13 orang jadi pembeli."

"Skrip ini tidak sesuai untuk semua bisnes. Namun ia sangat sesuai bagi usahawan yang mahu bereksperimen dengan skrip jualan berkesan." - Tuan Syed Ikhwan

Download ebook 4 Skrip Jualan ini sekarang... Sebelum saya tutup jualan.

1) Skrip jualan yang terbukti membantu anda untuk bina keyakinan dan dapatkan kepercayaan pelanggan.

2) 4 Skrip ini hanya sesuai digunakan untuk peniaga yang menjual produk atau servis yang berharga RM150 ke bawah.

3) Kos pelaburan anda untuk beli ebook ini hanya RM40 sahaja. Kenapa perlu caj? Kerana saya mahu anda beli, baca ebook dan buat.

Kalau percuma, memang anda akan buat sambil lewa. Skrip ini memang terbukti berkesan, saya mahu lihat bagaimana hasil yang anda dapat pula.

"Dalam masa 12 jam guna skrip ini, 3 bakal pelanggan sudah bersedia untuk membayar RM2,499 untuk program yang saya rancang untuk jual." - Tuan Ismail Arsad

Saya mahu download ebook ini sekarang. KLIK SINI.

Semoga anda dapat bertindak cepat selepas dapat ebook ini.

Aqif Azizan
Co-founder, Write to Wealth.

Diuruskan di bawah syarikat Write to Wealth Alliance Sdn Bhd